ALİ DİBO, GERİCİLER, BÖLÜCÜLER, MANDACILAR

ALİ DİBO, GERİCİLER, BÖLÜCÜLER, MANDACILAR

Zahide UÇAR

Bu sabıkalı isimlerin partisinin mecliste kritik kararlarda AKP ile iş birliği yapmayacağını kim garanti edebilir??

Türk Milletini “kırk katır mı, kırk satır mı” seçeneği arasına sıkıştırmak, İHANETTE ORTAKLIK DEMEKTİR! Erdoğan’a seçim hediye etmek demektir. Çünkü Erdoğan ancak muhalefet izin verirse seçimi kazanabilir. Bu gerçeği artık biliyoruz.

Türk Milleti Türkün olmadığı yeşil bölücü ve gerici ittifakla, kırmızı-yeşil-mor-bukalemun ittifaktan birini seçmek zorunda değildir.

Aday listeniz ve ittifak ortaklarınız göz önüne alınırsa;

Vaad ettiğiniz bahar da “YALANCI BAHAR” oldu.

Çocukluğumda bizim o tarafta bir yolcu otobüsü ile asit yüklü tanker çarpışmıştı. Çarpışmadan sonra yolcu otobüsü yanmaya başlar. Tanker devrilmiş, asit boşalarak bir gölcük oluşturmuş. Yanmaktan kurtulmak için can havli ile dışarı fırlayan yolcular fark edemediği asit gölcüğüne atlar ve erir. İki ittifak bana bu kazayı hatırlattı. Otobüste kalırsan yanarak öleceksin. Su diye asit ölpecine atlarsan eriyerek öleceksin.

Anadolu’da Türk varlığına son verme projesini (bir sevgili arkadaşımın yorumladığı gibi) iki büyük ittifakın farklı etiketler altında satışa sunduğunu görüyoruz.

Emperyalizmin izlediği bir yol vardır. Esen rüzgar önünde durulmayacağını bildiğinden yelkenini rüzgar yönünde şişirir ama kendi istediği limana demirler.

Türk Milleti AKP tarafından;

“Fakr-ü zaruret içinde, harap ve bitap düşürülmüştür”. Yoksulluğa ve umutsuzluğa sürüklenmiş Türk Milletinin bir çıkış kapısı arayışını Emperyalist hedefler için fırsata çevirmek kimsenin haddi değildir!

Türk Milleti eninde sonunda bütün Türk düşmanı, emperyalizmin aparatları ile mücadele etmek zorunda kalacaktır. O gün hepiniz korkun!

Türk Milleti;

İngiliz ve Ermeni Taşnak örgütü ile işbirliği yapan Seyit Rıza ile İngiliz işbirlikçisi Şeyh Sait-İskilipli Atıf arasına sıkışmayacaktır. Türk Milletinin olmadığı hiçbir yerde Türkler piyon olmayacaktır.

KABUL ETMİYORUZ! Dün bu rezilliklerin karşısında nasıl eğilmeden, yalpa yapmadan durduysak, gene duracağız, hatırlatırız.!