Suay Karaman
Türkiye Cumhuriyeti’ne baş kaldıran PKK terör örgütünün bebek katili başının kahraman edasıyla TBMM’de alkışlanması, ülkemize meydan okumaktır, Atatürk’e ve laik cumhuriyetimize karşı yapılan bir saldırıdır. Elli bin kişinin katili olan PKK terör örgütünün başı, ömür boyu hapse mahkûm edilmiş bir teröristtir; bu teröristi övmek, yürürlükte olan yasalarımıza göre suçtur.
Aslında suç bununla sınırlı değil. Hemen hemen her gün DEM Partililerin söylemleri de cezai sorumluluk gerektirmektedir. PKK terör örgütünün başı, ihanet komisyonunun üyelerini ayağına çağırmaktadır. Ülkemizin demokratikleşmesi, terörist başından beklenmektedir.
İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu 15 Ekim Çarşamba günü partisinin grup toplantısında DEM Parti'yi eleştirerek şunları söyledi; “Siz bu milletin başına bela olan terör örgütünün siyasi uzantısısınız. En az onlar kadar da alçaksınız. Böylesine arsız, böylesine yüzsüzsünüz.”
PKK terör örgütü ile siyasi uzantısı DEM Parti ve benzer zihniyette olanlar asla Kürt kökenli yurttaşlarımızı temsil etmemektedir. Alçaklık kandan beslenmektir; bebek, çocuk, kadın, asker, polis, korucu, öğretmen tüm insanları öldürmektir. Alçaklık kendi çocukları bolluk içinde yaşarken, fakir fukarayı kandırıp çocuklarını dağa göndermektir. Alçaklık vatana ihanet ederek, emperyalistlere uşaklık yapmaktır.
Ülkemizin yaşadığı gelişmelere bakılırsa Türkiye Cumhuriyeti, PKK terör örgütüne şimdilik yenilmiş gibi gözükmektedir. Çünkü PKK terör örgütü, emperyalistlerin isteği doğrultusunda bizimle masaya oturtularak, utanmadan devletimizin açık açık pay edilmesini istemeye cesaret etmektedir. Yani yeni bir Mondros yaşadığımızı anlamamızın zamanı gelmiştir. Barış gelecek diye ülkemiz bölünmeye çalışılmaktadır. Bu ihanet sürecini geri püskürtmek için tüm vatanseverlere büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. Bütün olumsuzluklara karşın umutsuzluğa yer yok; yine, yeniden başaracağız, başarmak zorundayız.